Warning: session_start(): open(/home/admin/domains/tmp/sess_saqf945knjuiooepijpmmb4p95, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/admin/domains/stitchcms.nl/public_html/inc/getvars.php on line 11 Sprekers | Inspiratiedag Over Duurzame Inzetbaarheid

Dit zijn de sprekers bij de eerdere editie. Wilt u meer weten over het congres in 2018? Laat dan uw gegevens achter >

Dagvoorzitter: Cristel van de Ven

Dagvoorzitter: Cristel van de Ven

Cristel van de Ven is mede-eigenaar van Factor Vijf, bureau voor organisatieontwikkeling (www.factorvijf.eu). Ze begeleidt en adviseert organisaties over HR-onderwerpen als: duurzame inzetbaarheid, sociale innovatie, diversiteit en vernieuwing van arbeidsrelaties en cao’s. Cristel publiceert regelmatig over deze onderwerpen, geeft lezingen en trainingen, is gastdocent bij diverse opleidingsinstituten en dagvoorzitter van bijeenkomsten in allerlei soorten en maten. Bij alles wat Cristel doet vraagt zij zich af: worden mensen én organisaties hier beter van? Die vraag kunt u ook van haar verwachten als dagvoorzitter van deze inspiratiedag.

Sessies

 
Pascal Verheugd

Pascal Verheugd

Pascal is HR-directeur van Hutten, meer dan 14 jaar actief in diverse branches. Hij is winnaar van de HR top-100 Award. Vertaalde de afgelopen jaren zeer succesvol werkgeluk en vitaliteit door in het HR-beleid van Hutten. Hutten is een sociaal innovatief food & hospitality bedrijf waar werkgeluk en vitaliteit hoog op de agenda staan. Hutten sluit geen arbeidscontracten, maar ‘vitaliteitscontracten’ en spreekt liever van samenwerkers dan van medewerkers. Rond het sociale netwerk MijnNetwerk is gebouwd aan een heuse sharing community. Hutten won daarvoor diverse awards

Sessies

 
Harry Rienmeijer

Harry Rienmeijer

Harry Rienmeijer is directeur/eigenaar en oprichter van Trafieq, een training- en adviesbureau op gebied van alcohol, drugs, medicijnen en veiligheid. Sinds 2011 is Trafieq uitvoerder van de wettelijke educatieve maatregelen. Educatieve maatregelen zoals LEMA, EMA en EMG zijn bestuursrechtelijke maatregelen die worden opgelegd door het CBR. Harry adviseert als expert op gebied van veiligheid en middelengebruik het bedrijfsleven over de voordelen van een alcohol-, drugs- en medicijnvrije werkvloer.

Sessies

 
Erik Steenbakkers

Erik Steenbakkers

Erik Steenbakkers is director van het Center of Expertise (CoE) HR voor geheel NS. Inmiddels werkt hij meer dan 25 jaar binnen diverse bedrijfsonderdelen van NS.

Sessies

 
Ynzo van Zanten LinkedIn

Ynzo van Zanten

Ynzo van Zanten is econoom, auteur, ondernemer en Chief Evangelist van Tony’s Chocolonely. Ynzo was verantwoordelijk voor de lancering van het succesvolle merk 'innocent drinks' op het Europese continent. Hij is initiator van het minorprogramma ‘Sustainable Leadership & Entrepreneurship’ aan de Hogeschool van Amsterdam, (gast-)docent aan de UvA en de TU Delft en zit in het bestuur van '10.000 Hours' en Stichting 'Plastic Whale'. Als Tony’s Chief Evangelist verzorgt hij Tony's Talks om de boodschap van Tony's Chocolonely te verspreiden.

Sessies

 
Martijn van der Rijt

Martijn van der Rijt

Na zijn studie Organisatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg is Martijn via enkele omzwervingen bij Rijkswaterstaat terecht gekomen. Binnen Rijkswaterstaat heeft hij een diversiteit aan functies verricht binnen het HR werkveld. Altijd met een focus op vernieuwing en samenwerking.

Sessies

 
Jeroen Kluytmans

Jeroen Kluytmans

Na zijn studie Chemische Technologie aan de universiteit van Eindhoven begon Jeroen 14 jaar geleden bij DSM. Via verschillende functies binnen R&D en Manufacturing ontdekte Jeroen zijn passie voor het omzetten van strategische vraagstukken naar zichtbaar ander gedrag van medewerkers en managers op de werkvloer. Deze passie leidde hem uiteindelijk naar de functie van Manager Employability binnen DSM Nederland.

Sessies

 
Renske Rietbergen

Renske Rietbergen

Renske is directeur HR-innovatie & marketing van AWVN. Zij geeft leiding aan de ontwikkeling van nieuwe thema’s en producten op HR-terrein en is projectleider van Tiptrack. Hiervoor werkte ze bij AWVN achtereenvolgens als senior adviseur arbeidsvoorwaarden & arbeidsverhoudingen en als hoofd van een adviesteam. Daarvoor was ze werkzaam als hoofd HR bij de KLM Luchtvaartschool en streekvervoerbedrijf Westnederland. Rietbergen studeerde Technische Bedrijfskunde aan de TU in Eindhoven.

Sessies

 
Bart Hoex

Bart Hoex

Om de beste mensen uit de markt aan te trekken, en te behouden, wordt er door Berenschot continue gewerkt aan de aantrekkelijkheid als werkgever, en de dagelijkse ondersteuning van onze adviseurs. Bart Hoex, manager P&O ziet dat als het mooiste van zijn werk bij Berenschot. Iedereen persoonlijke aandacht geven en met alle middelen die ze als werkgever hebben zorgen voor een duurzame inzetbaarheid van adviseurs en het optimaliseren van hun werkgeluk.

Sessies

 
Laura Keijzer

Laura Keijzer

Hoe blijven uw medewerkers vitaal, vakbekwaam en gelukkig? En hoe blijven zij een goede bijdrage leveren aan uw organisatie? Hoe kunt u de ontwikkeling van uw medewerkers faciliteren en sturen en eigen verantwoordelijkheid stimuleren? Hoe blijven uw medewerkers ‘fit voor de toekomst’ in een omgeving die steeds sneller verandert? Kortom: hoe houd u uw medewerkers duurzaam inzetbaar? Dit zijn vragen die Laura dagelijks tegenkomt en samen met bedrijven bepaalt zij de juiste strategie, het beleid en de middelen die bedrijven het beste kunnen inzetten om de inzetbaarheid van hun medewerkers te verbeteren, nu én in de toekomst.

Sessies

 
Karolien Nederer

Karolien Nederer

Karolien Niederer (Nijmegen, 1967) heeft een passie voor de innovatie van diensten. Bij familiebedrijf Vebego werkt zij sinds 2007 op het snijvlak van strategie en innovatie en is zij nauw betrokken bij projecten op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Karolien heeft hiervoor onder andere bij de dienstverleners Fortis, PricewaterhouseCoopers en Twynstra the Bridge gewerkt.

Sessies

 
Agnes Zandvliet

Agnes Zandvliet

Agnes Zandvliet werkt als programma manager a.i. voor het landelijke fonds voor woningcorporaties (FLOW). Ze trekt bij FLOW het programma mobiliteit, inzetbaarheid & het pré-mobiliteitsportal. Vanuit haar eigen bedrijf heeft ze ruime ervaring als programma- en projectmanager HR en organisatieontwikkeling.

Sessies

 
Annemieke Bos

Annemieke Bos

Annemieke Bos werkt nu 7 jaar als HR adviseur bij Dudok Wonen, een woningcorporatie in het Gooi. Zij houdt zich met name bezig met talentontwikkeling en mobiliteit. Vanuit haar rol als HR adviseur is ze gedreven om mensen met plezier te laten werken en te begeleiden naar passende functies en uitdagende ‘klussen’ in de organisatie. Werken vanuit je talent kost nu eenmaal minder energie en geeft meer plezier in je werk

Sessies

 
Evert Heintz

Evert Heintz

Evert Heintz (1975) groeit op in een Rotterdams ondernemersgezin, waar hij al jong leerde ‘geen woorden, maar daden’. Hij studeerde aan de Universiteit voor Humanistiek, de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde en deed een trainersopleiding van drie jaar. Vanuit zijn passie voor het bergklimmen, toerskiën en het leven richt hij zich sinds 2010 zeer succesvol als flowspecialist en inspirational speaker op het bedrijfsleven. Hij coacht en geeft trainingen en Masterclasses over o.a. persoonlijk leiderschap, teambuilding, stressmanagement en flow aan gerenommeerde organisaties en particulieren, zowel in Nederland als in de Alpen. Met regelmaat combineert hij trainingen met uitdagende activiteiten als klimmen en abseilen om deelnemers te laten ervaren dat ze veel meer kunnen dan dat ze vaak denken. Recent verscheen zijn boek 'Een leven lang FLOW'. www.insightadventure.nl.

Sessies

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.
Warning: Unknown: open(/home/admin/domains/tmp/sess_saqf945knjuiooepijpmmb4p95, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/admin/domains/tmp) in Unknown on line 0